Bildegalleri

BILDEGALLERI FOR BJØRNEBUHYTTEN

Hytten heter Bjørnebu og har en flott beliggenhet på en høyde med hyttefronten ut mot fri natur. Været er magisk på Geilo og du kan oppleve de fire årstider på en dag. Lyset og solnedgangene på sommeren er fantastiske. Skumringen og blåtimen på vinteren skaper stemning. Hytten har en egen Jacuzzi med utsikt mot Hallingskarven. Fra hytten har du utsikt mot Dagali og Hardangervidda – Innvendig holder hytten en høy standard:

Hyttens langbord – hytten er oppvarmet med vannbåren varme i skifergulvet på stuen og kjøkkenet året rundt som gir en lun og god varme i hytten. Bilde over er hytten før innvending oppussing. Nedenfor har hytten fått et nytt strøk med varm gyllen beisfarge på veggene samt hvitmalte lister, vinduer og dører innvendig.
Langbordet på kjøkkenet innbyr til hyggelig sosialt samvær og gode samtaler rundt bordet
Hytten inngangsparti og – snart middag? VELKOMMEN INN !
Hytten har et velutstyrt kjøkken – Husebykjøkkenet holder høy kvalitet.
Her er kjøkkenet før beising av vegger og tak.
Kjøkkenøyen setter prikken over i-en for gode matopplevelser
Hyttens sofakrok – Hytten ligger 1800 m fra Kikutheisen og «bare» 10 meter fra langrennstraseen. Utenfor er det fine muligheter for private akebakker og skikonkurranser.
Stuen i 1. etg. er innredet i lune farger med skiferpeis og skinnmøblement – Hver etasje har hver sin flatskjerm. 1. etasje har også eget surroundanlegg og wifi. Den flotte skiferpeisen er mest til peiskos pga vannbåren varme som holder hytten varm året rundt. Om det stormer ute merkes det knapt inne i hytten. Stemningen er trygg og lun og avslappende.
Sofakroken med deilige puter og pledd
Sovero med dobbeltseng (plass til babyseng)
Familiesoveom – Dobbeltseng med overkøye
Hyttens hovedbad i 1. etg. – Innvendig boblebad og baderomsmøbler fra LINN.
Hyttens «loftstue» med 2 overnattingsplasser
1 av 2 soverom i 2. etg
Hytten bad i 2. etg.
Hytten har et flott uteområde å beskue og som regel er det HELT STILLE!
Peiskos er obligatorisk på hyttetur – både sent og tidlig – kjenn duften av peis!
Magiske solnedganger og regnbuer – hytten sees til venstre i bildet
Vinter på Geilo og hyttens frontparti

Somrene på Geilo kan bli ganske varme, et forfriskende bad i en fjellbekk, fiske, gå lange turer innover mot Hardangervidden eller stisykle? Hytten har utemøblement som passer til lune kvelder med grillings – minner for livet skapes.
Hytten i vinterdrakt
En av de mange flotte turmulighetene er å gå opp den Sherpa lagde steintrappen fra Prestholdsæteren opp på Hallingskarven.

Etter regn kommer sol eller er det omvendt. Noen ganger oppleves naturen på Geilo som helt magisk – særlig solnedgangene er vakre!

Mørket legger seg over Geilo og stemningen er trolsk. Hallingskarven kjemper om en plass som et av Kittelsens Troll.

Flyfoto av hytten som viser den flotte beliggenheten i utkanten av hyttefeltet