Referanser

BLEN Hytteutleie har drevet hytteutleie på Geilo siden 2008 og har mange svært hyggelig og mange fornøyde kunder.  Vi takker for alle tilbakemeldinger. Her er noen: 

Familie fra Bergen

Takk for en flott uke, og fleksibilitet fra utleier ved stengte fjelloverganger når vi egentlig skulle dra hjem. En velutstyrt og flott hytte. God tumleplass utenfor til å grave tunnel i snøen, hyggelig for store og små. Hytten kan virkelig anbefales. 

 

Familie fra Oslo i sommer

«Takk for et hyggelig opphold på Bjørnebu.  Det var en flott hytte, med veldig bra utstyrt kjøkken.  Fine skifergulv overalt, men det ble aldri gulvkaldt pga varmekabler overalt.  Nyttig med vaskemaskin/tørketrommel da vi kunne vaske klær i løpet av den uka vi var der.  Tak over inngangsparti og boder, her var det fint å kunne sette syklene slik at de sto tørt.  På grunn av været fikk vi dessverre ikke brukt uteområdene eller jacuzzien, men utsikten mot skogen var også fin innefra.  Vi fikk innimellom regnbygene tid til fine sykkelturer både til Tuva og Prestholt, og inne om kvelden fikk vi koblet til egen AppleTV til TVen og koste oss med filmer og serier.  Det er trådløst nett på hytta med mer enn god nok hastighet.
 
Skal vi nevne noe negativt må det være at hytteområdet ligger i et myrlendt terreng, og derfor var det en del mygg.  Men ved å ikke ha lys på når vinduene var åpne, var ikke dette noe problem.
 
Vi kommer gjerne igjen både sommer og vinter.»

 

Daglig leder

«Jeg vil ikke nøle med å anbefale hytta til andre om jeg hører om noen som skal leie hytte på Geilo. Da håper jeg at vi får leie den ved en senere anledning.»

Internasjonal storfamilie:

«Vi samlet familien fra Paris, Gøteborg og Bergen til drømmejul på Bjørnebu! Puddersnø, pinnekjøtt og en lekker og velutstyrt hytte. Juletrefoten stod fremme da vi kom og treet ble pyntet med en gang. Stjernenatt i jacuzzi etter timer i løypene:) Vi kommer gjerne tilbake»

Storfamilie fra Sogndal:

«Me har hatt ei kjempefin veke på Dykkar hytte! Hytta har all den luksus me ynskjer oss! Hyggelig personell på staden som var både høflig og serviceinnstilt sette spissen på opphaldet! Den gode og ryddige kommunikasjonen med Dykk som eigarar gjer at med ynskjer oss tilbake ved eit seinare høve!»

Firma som leide hos oss:

«Hytten er et ypperlig sted for å kombinere jobb med sosialt. Takk for god hjelp til ideer og gjennomføring av arrangement. Det klaffet alt veldig bra! Vi kommer gjerne igjen neste år».

Fast kunde fra Bergen:

«Takk for en superservice og vi har hatt noen fantastiske dager på Geilo med lange skiturer og ungene har kost seg i bakken. Jacuzzien passet perfekt inn og til stor glede for både liten og stor!»

 

Fast kunde fra Jar:

«Takk igjen for flotte dager på fjellet! Flott hytte og fantastisk turterreng. Vi kommer igjen. Tenkte faktisk på påska, men så at alt var bortleid da. Takk for oss!»

Bedrift fra Bergen på teambuilding:

Vi hadde et veldig fint opphold. Perfekt beliggenhet. Fin og romslig hytte som passet perfekt til så mange som vi var. Vi kommer gjerne igjen ved en senere anledning.

 

 Ønsker du å dele din erfaring med oss er du velkommen til det på vår facebook (legg inn link) eller per mail anneche@blenhytteutleie. Tusen takk!